Loading

Вашата кошничка е празна Άδειο Καλάθι

АПЛИКАЦИЈА ЗА РАБОТА


Да се подготви и достави пица за 30 минути е голем предизвик. Со цел да им помогнеме на луѓето кои работат во Domino’s да го развијат својот талент и да го постигнат нивниот потенцијал, ние нудиме:
• -Светски признати програми за обука
• -Конкурентна плата
• -Флексибилен работен распоред
• -Можност за долгорочна кариера и развој во компанијата Доколку сакате да бидете дел од нашиот победнички тим, да го претставувате Domino’s брендот, да обезбедувате сигурност, добра услуга и вкусна храна на нашите клиенти, Ве молиме пополнете го формуларот подолу или испратете го Вашето CV на jobs@dominos.mk и очекувајте повик за интервју.


МОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Доставувачи со моторно возило
Инсајдери – работници во кујна
Сите полиња обележани со (*) се задолжителни
ПОДНЕСЕТЕ