Loading

Вашата кошничка е празна Άδειο Καλάθι

Previous Slider Next Slider
 • offer

  SWEET FAMILY DEAL

  Изберете било кои 2 пици од нашето мени + 1 choco pie + 1.25 кока кола за само 820 денари!

  ЗАШТЕДЕТЕ ДО: 260ден (-25%)
  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  CAPRICIOSSA LARGE

  од 01.11.2021 до 30.11.2021 - Пица Капричиоза е на промотивна цена. Средна пица за само 180 денари, секој ден од 10:00 до 14:00.

  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  CAPRICIOSSA MEDIUM

  од 01.11.2021 до 30.11.2021 - Пица Капричиоза е на промотивна цена. Голема пица за само 240 денари, секој ден од 10:00 до 14:00.

  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  CAPRICIOSSA JUMBO

  од 01.11.2021 до 30.11.2021 - Пица Капричиоза е на промотивна цена. Џамбо пица за само 360 денари, секој ден од 10:00 до 14:00.

  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  Средна пица 219 ден

  Нарачајте средна пица за само 219 денари. Понудата трае до 31.07.2021 и важи само за преземање на нарачките од нашите 4 ресторани. *За премиум пиците се доплаќа 30 денари.

  Заштедете до 120 ден.
  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  Голема пица 319 ден.

  Нарачајте голема пица за само 319 денари. Понудата трае до 31.07.2021 и важи само за преземање на нарачките од нашите 4 ресторани. *За премиум пиците се доплаќа 40 денари.

  Заштедете до 110 денари.
  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  Џамбо пица 419 денари

  Нарачајте џамбо пица за само 419 денари. Понудата трае до 31.07.2021 и важи само за преземање на нарачките од нашите 4 ресторани. *За премиум пиците се доплаќа 50 денари.

  Заштедете до 180 денари.
  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  СЛАТКА ПОНУДА

  Изберете било која голема пица + 2 lava cake + 1.25 кока кола за само 620 денари!

  ЗАШТЕДЕТЕ ДО: 160ден (-20%)
  НАРАЧАЈТЕ!
 • offer

  SANDWICH & DRINK

  Изберете било кој сендвич + кока кола 0,33L или вода Роса 0.5L за само 190 денари!

  ЗАШТЕДЕТЕ: 20ден на пијалаци!
  НАРАЧАЈТЕ!

Просечното време за достава е: 2 0 '

PIZZA TRACKER

Следете го статусот на вашата нарачка со помош на единствениот Систем за следење статус на нарачки на Доминос

ПРОВЕРЕТЕ ГО СТАТУСОТ НА ВАШАТА НАРАЧКА СЕГА!

ПРЕВЗЕМЕТЕ МЕНИ 

Проверете ги нашите најнови понуди со само еден клик!

DOMINO'S PIZZA APP

Нарачајте онлајн со помош на БЕСПЛАТНАТА Доминос апликација. Превземете ја тука

apple icon
&
android icon
НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ